سمیه محیط اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۱۸ میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانکهای ملی، ملت، صادرات، سپه، توسعه تعاون و مهر به مددجویان کمیته امداد و اقشار نیازمند برای اجرای طرح های اشتغالزایی پرداخت شده است.
رییس کمیته امداد بندرامام خمینی(ره) افزود: تعداد طرح های اجرا شده ۱۶۷ فقره است که از این تعداد ۱۰۳ طرح به مشاغل خانگی اختصاص دارد و برای اجرای این طرح ها ۱۶۳ میلیارد ریال از طریق بانکهای عامل و ۱۵ میلیارد ریال نیز از طریق صندوق امداد ولایت پرداخت شده است.
وی بیان کرد: کمیته امداد بندرامام(ره) در سال ۱۴۰۳ در سرفصلهای مهارتی و به جهت پایدارسازی طرحهای اشتغالزایی، تعداد ۲۱۸ نفر را در رشتههای چرم دوزی، کپو بافی، قالی بافی، آرایشگری و راههای موفقت کسب و کار با هزینهای بالغ بر ۵۶۵ میلیون تومان آموزش داده و ۲۱۲ نفر نیز از طریق راهبران شغلی و آموزشگاه های فنی و حرفه ای تحت آموزش قرار گرفتند.
محیط تصریح کرد : در حال حاضر مددجویان کمیته امداد بندرامام خمینی (ره) در رشتههای کپوبافی، قالی بافی، فیروزه کوبی، میناکاری روی سفال، چرم دوزی، ساخت ظروف سرامیکی در قالب مشاغل خانگی در حال تولید میباشند و از تمامی شرکت ها و صنایع و ادارات انتظار میرود در قالب تامین بسته هدایای خود از این کارگاه های کوچک خانگی حمایت کنند و تمامی این طرح ها در قالب راهبری شغلی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای حمایت از مشاغل خانگی و در رشته خیاطی جهت بانوان سرپرست خانواری که شرایط دریافت تسهیلات و تجهیزات را نداشته اند و فاقد ابزار کار بودند، در سال ۱۴۰۱ با مشارکت پتروشیمی امیرکبیر و پتروشیمی رازی در محل کمیته امداد بندرامام خمینی ( ره ) کارگاه خیاطی با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال تجهیز و اکنون مشغول فعالیت می باشند.
بندر امام خمینی (ره) یکی از شهرهای مهم بندری و صنعتی استان خوزستان است که در بخش مرکزی شهرستان بندر ماهشهر قرار دارد.
این بندر بهدلیل موقعیت راهبردی در ساحل خلیج فارس و وجود مجتمع بندری بزرگ، یکی از قطبهای واردات و صادرات کشور به شمار میرود. بندر امام خمینی (ره) در فاصله حدود ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرقی اهواز، مرکز استان خوزستان واقع شده است و با داشتن تأسیسات بندری، پتروشیمی و حملونقل، نقش کلیدی در اقتصاد منطقه دارد.
منبع؛ ایرنا