تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
5
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز

ابهامات زیادی در قانون درآمدهای پایدار شهرداری‌ها وجود دارد

  • کد خبر : 5995
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
ابهامات زیادی در قانون درآمدهای پایدار شهرداری‌ها وجود دارد
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به مشکلات قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها، گفت: براساس ماده (۱) قانون درآمدهای پایدار، آیین‌نامه مالی باید توسط وزارت کشور تدوین شود و در هیئت دولت به تصویب برسد، علاوه بر آن بسیاری از بندها، تبصره‌ها و ماده‌ها نیازمند دستورالعمل است که باید آماده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به مشکلات قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها، گفت: براساس ماده (۱) قانون درآمدهای پایدار، آیین‌نامه مالی باید توسط وزارت کشور تدوین شود و در هیئت دولت به تصویب برسد، علاوه بر آن بسیاری از بندها، تبصره‌ها و ماده‌ها نیازمند دستورالعمل است که باید آماده شود.

به گزارش بهین خبر و به نقل از ایمنا سیاوش محمودی، اظهار کرد: ۲۵ سال از عمر شوراهای اسلامی شهر به عنوان مجموعه‌ای که ۷ اصل از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به آن اختصاص پیدا کرده است، می‌گذرد. ظرفیت‌های خوبی در قانون برای شوراهای اسلامی شهر وجود دارد تا شوراها بتوانند نیازهای جامعه از کوچک‌ترین واحد یعنی روستاها تا بزرگ‌ترین واحد یعنی کلان‌شهرها و شورای عالی استان‌ها را در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی شناسایی و برای رفع آن‌ها سیاست‌گذاری کنند.

وی افزود: کارآمدی و درست عمل کردن اعضای شوراهای اسلامی شهر به عنوان افرادی که از بدنه جامعه انتخاب و سیاست‌گذاری شهر را عهده‌دار می‌شوند، در زمینه حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی بسیار مؤثر است، نظم و انضباط مالی در مدیریت شهری می‌تواند در این راستا مفید باشد و سبب پویایی شهر شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به قانون درآمدهای پایدار شهرداری‌ها خاطرنشان کرد: بهترین مرجع برای قانون درآمدهای پایدار، مدیریت شهری است، اگر مسائل مختلف این قانون از کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین سطح شهرداری‌ها مطرح می‌شد و اطلاعات، آگاهی‌ها و مسائلی که شهرداری‌ها با آنها درگیر هستند، به مجلس انتقال داده می‌شد، شاید بسیاری از مشکلات این قانون از بین می‌رفت.

محمودی با بیان اینکه قانون درآمدهای پایدار برای پویایی شهرداری‌ها است، تصریح کرد: بر اساس ماده (۱) قانون درآمدهای پایدار، آئین‌نامه مالی باید توسط وزارت کشور تدوین و در هیئت دولت به تصویب برسد، علاوه بر آن بسیاری از بندها، تبصره‌ها و ماده‌های آن نیازمند دستورالعمل است که باید آماده شود.

وی اضافه کرد: بعضی از ظرفیت‌های ویژه یا مشکلاتی وجود دارد که مختص یک محله یا یک شهر است و در سایر محلات یا شهرها چنین ظرفیت‌هایی وجود ندارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر وجود ابهامات زیاد در قانون درآمدهای پایدار شهرداری‌ها گفت: زمانی که قانونی در مجلس شورای اسلامی تصویب می‌شود، همه دستگاه‌ها باید نسبت به پذیرش و اجرای آن اقدام کنند.

محمودی افزود: قانون درآمدهای پایدار در راستای پویایی و کمک به شهرداری‌ها است، بعضی عوارض و امتیازات در سال‌های گذشته از شهرداری‌ها گرفته شده و با تصویب این قانون نظام جمهوری اسلامی فرصت‌هایی را برای شهرداری ایجاد کرده است؛ لذا مواردی که نیازمند دستورالعمل است باید از دستگاه‌های متولی مطالبه شود.

منبع ایمنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=5995

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت