تاریخ : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025
5
معاون میراث‌فرهنگی خوزستان اعلام کرد:

حمایت نیشکر از ۵۰ صنعتگر در ۳۰ رشته صنایع‌دستی/هنرهای دستی به خانواده بزرگ نیشکر معرفی شدند

  • کد خبر : 11049
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۴:۴۹
حمایت نیشکر از ۵۰ صنعتگر در ۳۰ رشته صنایع‌دستی/هنرهای دستی به خانواده بزرگ نیشکر معرفی شدند
معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان اعلام کرد، ما در حدود ۵۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی در بیش از ۳۰ رشته را با بسترسازی و کمک‌های شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در سومین جشنواره ملی شکرستان مشارکت دادیم و با استقبال خوب مردم روبرو شد.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان اعلام کرد، ما در حدود ۵۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی در بیش از ۳۰ رشته را با بسترسازی و کمک‌های شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در سومین جشنواره ملی شکرستان مشارکت دادیم و با استقبال خوب مردم روبرو شد.

شکرالله قاسمی در گفت‌وگو با روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: باتوجه‌به این که استان خوزستان از اقوام مختلفی تشکیل شده، معرفی فرهنگ، هنر و صنایع‌دستی مردمان آن می‌تواند تأثیر مثبتی در فضای فرهنگی – اجتماعی مردم داشته باشد، بنابراین جشنواره شکرستان نقش مهمی در تلطیف فضای زندگی و زیست مردم پیرامون دارد.

قاسمی ضمن قدردانی از دکتر ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر البوناصر مدیر روابط‌عمومی این شرکت و دیگر همکاران آنها گفت: جشنواره ملی شکرستان یک فرصت خوب برای صنایع‌دستی استان ایجاد کرد تا این هنرهای دستی به خانواده بزرگ نیشکر معرفی شود.

همکاری و تعامل میان اداره کل میراث‌فرهنگی استان خوزستان و شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قدمت دیرینه‌ای دارد و اخیراً به‌ویژه در سه سال اخیر به دلیل برگزاری جشنواره ملی شکرستان به اوج خود رسیده است.

وی صدور مجوزهای چهارگانه صنایع‌دستی، اعطای تسهیلات پشتیبان و غیره، برگزاری نمایشگاه‌ها، برپایی کلاس‌های آموزشی عمومی و تخصصی، اعطای نشان ملی، نشان جغرافیایی و غیره را از جمله فعالیت‌های این معاونت عنوان کرد و گفت: نمایشگاه شکرستان پل ارتباطی صنعت گران با مشتریان است و ان‌شاءالله این جشنواره در سال‌های آینده استمرار داشته باشد.

صنعت نیشکر با برگزاری جشنواره ملی شکرستان، علاوه بر تلاش برای شناساندن این صنعت به مردم، در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، ظرفیت گردشگری کشاورزی را نیز فعال کرده است.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان، عدم شناخت بازار، نبود یا کمبود مواد اولیه مرغوب و مناسب در برخی رشته‌ها، عدم شناخت سلیقه و نیاز بازار و مشکلات اقتصادی را کمبودها و مشکلات پیشروی حوزه صنایع‌دستی در استان خوزستان دانست و افزود: در استان در حالت عادی بازار برخی رشته‌ها همچون دست بافته‌ها، خراطی، کپو، حصیر و عبا خوب است و اقبال مردم به محصولات در جشنواره شکرستان نیز مشهود بود.

بخش نمایشگاهی سومین جشنواره ملی برداشت نیشکر (شکرستان ۱۴۰۲) از یکم تا سوم آذرماه، توسط شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و با همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز در کشت و صنعت دهخدا برگزار شد.

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=11049

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت