سرهنگ سعید رحیمی با بیان اینکه با اجرای طرح کروکی آنلاین، کاغذ از این فرآیند حذف و ترسیم کروکی استاندارد شده است اظهارکرد: در این زمینه برآورد هزینهها و خسارت وارده به خودروها و افت قیمت آنها به صورت آنلاین و از طریق هوش مصنوعی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: کاربران ترافیکی که دچار حادثه می شوند، با مراجعه به نرم افزار “پلیس من” می توانند کروکی تصادف را دریافت و روند پرداخت خسارت ها تسریع می یابد.
رییس پلیس راه خوزستان خاطرنشان کرد: یکی از پلیس های تخصصی که شهروند محور بوده و بیشترین خدمات و فعالیتش به صورت هوشمند سازی انجام می شود؛ پلیس راهور است که با استفاده از فناوری و فراهم کردن زیرساختها؛ خدمات آسان، سریع و ارزان را به مردم ارائه میدهد.
بر اساس این گزارش، نرم افزار “پلیس من” امکان استفاده آسان و سریعتر از سرویس ها و خدمات الکترونیک ناجا (پلیس) را در اختیار کاربران قرار داده است.
سیستم کروکی آنلاین با استفاده از تبلت و دادههای ایجاد شده بر اساس طرح تصادف که بخش عمده آن در تبلتها وجود دارد و همچنین واردکردن دادههای لازم از سوی کارشناس پلیس راهور، کروکی آنلاین را ترسیم میکند.
پس از تکمیل کروکی از سوی کارشناس، این کروکی برای مراجع مربوطه مانند بیمه و قوه قضاییه ارسال میشود و سپس یک کد پیگیری صادر میشود که مقصر و زیاندیده میتوانند با استفاده از آن، به شرکتهای بیمه یا در صورت لزوم به قوه قضاییه مراجعه و کارهای لازم را پیگیری کنند.
ترسیم کروکی، هم از طریق قلم دیجیتال، هم لمس صفحه تبلت و هم از طریق دادههای ایجاد شده از سوی کارشناس در تبلت امکانپذیر است.
منبع: ایرنا