تاریخ : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳ Tuesday, 16 April , 2024
4
معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز

مبتلایان تب کریمه کنگو در خوزستان، تحت کنترل و درمان هستند

  • کد خبر : 5456
  • ۰۲ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به شناسایی مواردی از ابتلا به تب کریمه کنگو در استان گفت: مبتلایان شناسایی شده‌ تب کریمه کنگو، تحت کنترل و درمان هستند.

به گزارش بهین خبر و به نقل از وب دای خوزستانی پژمان بختیاری‌نیا از شناسایی مواردی از ابتلا به تب کریمه کنگو در استان خوزستان خبر داد و گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که از دام آلوده به انسان منتقل می‌شود و خوشبختانه موارد مبتلا، شناسایی شده‌ و تحت کنترل و درمان هستند.

وی ادامه داد: این انتقال از طریق گزش کنه آلوده یا تماس با لاشه، خون و احشای دام‌های آلوده رخ می‌دهد و شیوع این بیماری با شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه‌ها ارتباط مستقیم دارد.

بختیاری‌نیا افزود: احتمال ابتلا به این بیماری در مشاغل مرتبط با دام مانند چوپانان، دامداران، دامپروران، کارگران کشتارگاه، قصابان و حتی دامپزشکان بیشتر است.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با اشاره به اینکه هر ساله مواردی از این بیماری در کشور گزارش می‌شود، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون چند مورد در استان خوزستان شناسایی شده‌ و به موقع تحت درمان قرار گرفته‌اند.

وی در خصوص توصیه‌های لازم جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری گفت: کنه‌زدایی از دام‌ها و ضدعفونی محل نگهداری آن‌ها با هدایت و نظارت دامپزشکی و همچنین محافظت در برابر گزش کنه به خصوص افرادی که با دام سر و کار دارند و استفاده از مواد دافع حشرات یا لباس آستین بلند، لازم و ضروری است.

بختیاری‌نیا ادامه داد: اگر کنه روی پوست مشاهده شد، هرگز با دست آن را له نکنید و با استفاده از پنس یا انبرک آن را از پوست بدن جدا کنید. از تماس پوست و مخاط با خون و ترشحات دام حین و بلافاصله بعد از ذبح جدا جلوگیری کنید، به ویژه در صنف سلاخان و قصابان حتما از وسایل حفاظت فردی استفاده شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: خودداری از خرید و مصرف گوشت دام‌هایی که غیر بهداشتی و غیر مجاز ذبح و عرضه می‌شوند، نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه یخچال قبل از قطعه قطعه کردن و مصرف و در نهایت پرهیز از مصرف گوشت و جگر نیم‌پز از جمله مواردی هستند که به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری توصیه می‌شود

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=5456

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت