تاریخ : پنج شنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۳ Thursday, 12 September , 2024
4
دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار خبر داد

تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان/ برنامه‌ریزی ۱۰ ساله برای ریزگردهای خوزستان

  • کد خبر : 13912
  • ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۵:۲۰
تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان/ برنامه‌ریزی ۱۰ ساله برای ریزگردهای خوزستان
دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار از تصویب برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان از جمله در خوزستان خبر داد.

علی‌محمد طهماسبی بیرگانی در حاشیه شورای برنامه ریزی توسعه خوزستان که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار در خوزستان برای ۱۰ ساله آینده خوزستان که قرار است در برنامه‌های هفتم و هشتم توسعه اجرایی شود و جزو تعهدات این برنامه است، در شورای برنامه‌ریزی خوزستان تصویب شده است.

وی افزود: در این برنامه با تلفیق نقشه‌های گرد و غبار و کاربری‌های استان خوزستان، برنامه‌هایی برای دستگاه‌های مختلف بر اساس وظایف‌شان در تالاب‌ها، اراضی زراعی غبارخیز و … در نظر گرفته است. به طور مثال اگر قرار است محیط زیست در مناطق تحت مدیریت گرد و غبار را مدیریت کند، مشخص شده است باید چه اقدامی انجام دهد.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: این برنامه برای ۳۱ استان تدوین شده است اما در هر استان زمانی عملیاتی می‌شود که در شورای برنامه‌ریزی و توسعه آن استان به تصویب برسد. با تصویب این برنامه در خوزستان، تعداد استان‌هایی که این برنامه را تصویب کرده‌اند به ۱۱ استان رسیده است.

طهماسبی بیرگانی در خصوص ضمانت اجرایی برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار گفت: طبق آیین‌نامه، استانداران وظیفه دارند برنامه‌های استانی در بحث مقابله با گرد و غبار را در اولویت قرار دهند. باید توجه شود اجرای این برنامه جزو تعهد برنامه هفتم توسعه است و در قانون پیش‌بینی شده است که باید با استفاده از این قانون به دستگاه‌ها فشار وارد کنیم تا وظایف‌شان را عملی کنند.

وی افزود: آنچه مهم است داشتن برنامه است زیرا اگر برنامه نداشته باشیم می‌گویند برنامه کجا است و باید به چه چیزی پول بدهیم؟ ما می‌گوییم برنامه داریم و اگر دولت یا استان‌ها منابع مالی را تامین نکردند می‌گوییم که ما وظیفه‌مان را انجام داده‌ایم. همچنین در این برنامه بخش‌هایی از کار به مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و بخشی به مشارکت مردم بر می‌گردد. در این برنامه، سهم دولت و بهره‌بردار تفکیک شده است.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال وضعیت گرد و غبار با منشاءهای داخلی و خارجی بهتر از سال‌های گذشته باشد.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=13912

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت